Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Шпигунські новини від Kia Sportage

У 2021 році на ринок вийде наступне покоління середньорозмірного кроссовера Kia Sportage, яке матиме сучасний та стильний дизайн екстер҆ єру. А покищо ми зібрали для Вас останні новини щодо технічного начиння та опціонального оснащення Sportage. Новий корейський кроссовер спробує на рівних конкурувати з такими визнаними лідерами європейського ринку як Volkswagen Tiguan та Peugeot 3008. Втім, новачок буде розділяти платформу та силові агрегати з іншим представником корейського автомобілебудування на ім҆ я Hyundai Tucson, але деталізація та дизайн цих моделей істотно відрізнятимуться.

Судячи з ескізів нового Sportage доступних на просторах Інтернету, команда дизайнерів Kia обрала сміливий дизайн для кроссовера, який допоможе йому виділитися в переповненому сегменті. На рендерах ми побачили фірмову радіаторну решітку, яка збільшиться у розмірах та масштабне використання повітрозабірників у передньому бампері. Фари скоріш за все отримають трикутну форму, а світлодіодна оптика стане базовим оснащенням для Sportage.

Покищо немає достовірних фото інтер҆ єру нового Sportage, але можна припустити що в кроссовері з҆ явиться два 10,25-дюймових цифрових монітора, один з яких буде виступати у якості віртуальної панелі приладів. Також, варто очікувати покращення якості матеріалів салону та появу нових кольорів та комбінацій вставок на торпедо. Найбільш очікувані зміни відбудуться з моторами, в які буде інтегровано 48-Вольтову систему м'якого гібриду. Накопичення енергії від системи заряджатиме акумуляторну батарею, яка віддаватиме енергію під час прискорення через стартер-генератор. Серед нових силових агрегатів вирізняється бензино-електрична силова установка, яка скадається з 1,6-літрового мотора та електродвигуна. Загальна потужність установки складає 227 к.с. та 350 Нм крутного моменту. Завдяки роботі лише електромотра, кроссовер зможе проїхати біля 45 км, що допоможе знизити загальні викиди важких металів до атмосфери. Вперше в іторії моделі, на Sportage запропонують адаптивні амортизатори та можливість налаштування підвіски відповідно до режиму руху. Система круїз-контроля матиме напівавтоматичний режим в якому автомобіль гальмуватиме та підтримуватиме відстань до автомобіля що рухається попереду, змінуватиме полосу та паркуватиметься без допомоги водія. Орієнтовна вартість Kia Sportage 2021 модельного року зросте на декілька відсотків у порівнянні з існуючим поколінням кроссовера…

 

 

31.12.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Шпигунські новини від Kia Sportage

Політика конфіденційності